Producten

Geneesmiddelen en andere producten

Krka is gespecialiseerd in de productie en distributie van kwalitatieve geneesmiddelen op voorschrift, voorschriftvrije producten en diergeneesmiddelen. We leveren onze generieke geneesmiddelen aan meer dan zeventig landen over de hele wereld. Krka Belgium verdeelt een brede waaier van geneesmiddelen op voorschrift en diergeneesmiddelen op de Belgische en Nederlandse markt. Enkele van deze producten zijn exclusieve geneesmiddelen in het generieke segment.

Contact

KRKA Belgium NV

Legal
Louizalaan 221
B-1050 Brussel
België
Vestiging
Industriepark-West 75
B-9100 Sint-Niklaas
België
Telefoon
+ 32 3 780 53 17
E-mail
 

Werken bij Krka

Werken bij Krka

Bij Krka hechten we veel belang aan kennis en moedigen we creativiteit aan. We zijn een van ‘s werelds grootste bedrijven voor generieke geneesmiddelen. We bieden onze werknemers dan ook optimale arbeidsomstandigheden en mogelijkheden om zich te ontplooien. Uitmuntendheid en creativiteit maken deel uit van wie we zijn bij Krka.

Krka in België

Krka in België

Krka Belgium werd in 2012 opgericht en is actief in de Benelux. Onze diergeneesmiddelen kwamen in 2014 voor het eerst op de Belgische en Nederlandse markt. In september 2015 volgde de lancering van de eerste humane geneesmiddelen op de Belgische markt.

Over Krka

Over Krka

Krka is een van ‘s werelds grootste bedrijven voor generieke geneesmiddelen en heeft meer dan zestig jaar ervaring in de productie van kwalitatieve, generieke geneesmiddelen.

Wereldwijd netwerk