Voorstelling

Krka Belgium werd in 2012 opgericht en is actief in de Benelux. Onze diergeneesmiddelen kwamen in 2014 voor het eerst op de Belgische en Nederlandse markt. In september 2015 volgde de lancering van de eerste humane geneesmiddelen op de Belgische markt. We hebben al een uitgebreid portfolio van producten in beide segmenten ontwikkeld en blijven er voortdurend nieuwe producten aan toevoegen.

Krka is een van de grootste bedrijven voor generieke geneesmiddelen ter wereld, met zestig jaar ervaring in de productie van kwalitatieve, veilige en doeltreffende generieke geneesmiddelen. Al onze productiefaciliteiten voldoen aan de strengste nationale en internationale productie- en farmaceuticanormen (IMB, EU GMP, FDA GMP, WHO GMP), kwaliteitsmanagementnormen (ISO 9001, HACCP), vereisten van het milieumanagementsysteem (ISO 14001) en de principes van BS OHSAS 18001 voor veiligheid en gezondheid op het werk.

Kwaliteit, veiligheid en werkzaamheid zijn de grootste prioriteiten van Krka. Een verticaal geïntegreerd kwaliteitsgarantie- en productiemodel garandeert de controle van het volledige proces, van de ontwikkeling van grondstoffen tot de productie van afgewerkte producten.

Dit model verzekert ons dat we steeds weer dezelfde hoge kwaliteit, uitmuntende waarde en uitstekende producten aan onze klanten kunnen blijven leveren.