Sociale verantwoordelijkheid

Al sinds de oprichting van Krka beseffen we hoe belangrijk het is om niet alleen positieve bedrijfsresultaten voor te leggen, maar ook een welvarender, kwalitatiever en een goed leven te garanderen voor de werknemers van Krka en alle andere mensen.

 • Zorg voor de werknemers

  Zorg voor de werknemers

  Krka heeft zijn resultaten te danken aan het engagement en de kennis van zijn werknemers. Bij Krka engageren we ons om toegewijde en deskundige werknemers aan te trekken, te motiveren en te behouden, en zo een internationale bedrijfscultuur uit te bouwen.

  Zorg voor de werknemers (English)

 • Milieubewustheid

  Milieubewustzijn

  Ons engagement voor gezondheid en levenskwaliteit blijkt ook uit onze milieuvriendelijkheid. Door kwalitatieve processen te ontwikkelen, verbeteren we de productie op zo'n manier dat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

  Milieubewustzijn (English)

 • Sponsoring en schenkingen

  Sponsoring en schenkingen

  De maatschappij in haar geheel is bijzonder belangrijk voor Krka en we steunen haar dan ook door middel van onze sponsoring- en schenkingsprogramma's. Omdat de slogan 'Living the Healthy Life' onze algemene missie goed samenvat, focussen we onze schenkingen en sponsoring voor het grootste deel op projecten met betrekking tot gezondheid en levenskwaliteit.

  Sponsoring en schenkingen (English)

 • Campagnes

  Campagnes

  Campagnes (English)