Voorstelling bedrijf

Voorstelling bedrijf

Krka is een van ‘s werelds grootste bedrijven voor generieke geneesmiddelen. Al meer dan zestig jaar passen we onze strategieën met succes toe en jagen we onze missie en visie na.

Bedrijfstakken

De kernactiviteit van Krka is de productie en verkoop van geneesmiddelen op voorschrift, voorschriftvrije producten en diergeneesmiddelen. De activiteiten van het bedrijf worden aangevuld met toeristische en wellnessresortservices.

Markten

Onze producten worden in meer dan zeventig landen verkocht. In het kader van onze commerciële strategie willen we evenwichtige verkoopcijfers halen in vijf verschillende regio’s: Slovenië, Centraal-Europa, Zuidoost-Europa, Oost-Europa, West-Europa en overzeese markten.

Research en ontwikkeling

Bij Krka ontwikkelen we innovatieve, generieke geneesmiddelen met een toegevoegde waarde. Die zijn het resultaat van onze interne kennis. Daarnaast leveren we producten die jaren na hun lancering nog steeds tal van voordelen bieden. Al onze geneesmiddelen zijn bijzonder kwalitatief, doeltreffend en veilig. We verkopen onze producten onder ons eigen label.

Kwaliteit

Als producent van generieke geneesmiddelen is Krka ervoor verantwoordelijk dat zijn geneesmiddelen even kwalitatief, veilig en doeltreffend zijn als de producten van ‘s werelds grootste farmaceutische bedrijven. Kwaliteit in de ruimste zin van het woord is steeds de verantwoordelijkheid van en te danken aan alle werknemers. De systematische aanpak van Krka is bedoeld om de verwachtingen van de klant te overtreffen en om vooraf bepaalde doelstellingen te behalen.

Investeringen

Krka past zijn strategie inzake de ontwikkeling van generieke geneesmiddelen toe via investeringen in research en ontwikkeling en via zijn eigen productie- en distributievestigingen over de hele wereld.

Zorg voor de werknemers

Krka heeft zijn resultaten te danken aan het engagement en de kennis van zijn werknemers. Bij Krka engageren we ons om toegewijde en deskundige werknemers aan te trekken, te motiveren en te behouden, en zo een internationale bedrijfscultuur uit te bouwen. Door te investeren in de kennis en ontwikkeling van al onze werknemers helpen we hen om de absolute top in hun domeinen te bereiken.