Investeringen

Krka past zijn strategie inzake de ontwikkeling van generieke geneesmiddelen toe via investeringen in onderzoek en ontwikkeling en via zijn eigen productie- en distributievestigingen over de hele wereld.

Investeringen

Het belangrijkste resultaat van onze aanzienlijke investeringen in de voorbije tien jaar is onze vestiging voor moderne, vaste toedieningsvormen: de Notol fabriek. Die fabriek beschikt over een gesloten productiesysteem met een verticale materiaalstroom, een hoge automatiseringsgraad, computermanagement en intern transport. Die aanpak garandeert de allerhoogste veiligheid, zowel van de producten als van de werknemers. Krka past zijn strategie inzake de ontwikkeling van generieke geneesmiddelen toe via investeringen in research en ontwikkeling en via zijn eigen productie- en distributievestigingen over de hele wereld.

De investering in de Sinteza 4 fabriek ondersteunt het verticaal geïntegreerde productiemodel, dat het volledige proces van de ontwikkeling van de grondstoffen tot het eindproduct controleert. De fabriek is een van de grootste in haar soort in Europa en werd gebouwd in overeenstemming met de nieuwste technieken, de GMP en de strengste Europese normen op het vlak van gezondheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

De nieuwe fabriek voor chemische synthese, die API's voor de huismerken van Krka produceert, garandeert een globaal toezicht op de farmaceutische bestanddelen die samen het belangrijkste onderdeel van de geneesmiddelen vormen.

Krka implementeert op dit moment talloze projecten voor de productie van eindproducten en grondstoffen en voor de modernisering van de infrastructuur. De bedoeling daarvan is om de businessfuncties van de hele groep een kwalitatieve ondersteuning te bieden.