Missie, visie, waarden

Missie, visie, waarden

Missie

Gezond leven.

Het is onze prioriteit om mensen een gezond en kwalitatief leven te helpen leiden. Dat bereiken we door middel van ons uitgebreide assortiment producten en services (geneesmiddelen op voorschrift, voorschriftvrije producten en diergeneesmiddelen; wellnessresortservices), door te investeren in mensen en het milieu, en via sponsoring en schenkingen.

Visie

We blijven onze leiderspositie als een van ‘s werelds grootste bedrijven voor generieke geneesmiddelen consolideren.

Dat doen we door onze zakelijke relaties op lange termijn te verstevigen en door partnerships inzake ontwikkeling, productdistributie en marketing aan te gaan.

Waarden

Snelheid en flexibiliteit

Dankzij onze kennis, onze vaardigheden, ons innovatievermogen, onze productiviteit en onze vindingrijkheid kunnen we snel werken. We willen de eersten zijn. Niet alleen in de verkoopcijfers, maar ook in het ontdekken van nieuwe behoeften op de markt. Dat doen we door het ontwikkelingsproces te verkorten, door snel registratiedocumenten te verkrijgen en door onze productie en distributie op elkaar af te stemmen.

Dankzij ons reactie- en aanpassingsvermogen kunnen we elke hindernis overwinnen, of nu het marketingtechnische of juridische kwesties zijn. Wij kunnen alle uitdagingen aan, ongeacht de omvang en locatie van het project. Met flexibele oplossingen zorgen we ervoor dat onze partners op ons kunnen vertrouwen.

Partnerships en vertrouwen

Krka helpt goede relaties uit te bouwen. We streven naar partnerships op basis van vertrouwen met onze klanten, onze leveranciers en iedereen die ons omringt. Alleen sterke, open partnerships kunnen ons helpen om succes te hebben en onze belangrijkste missie te voltooien.

Creativiteit en efficiëntie

We kunnen alleen topresultaten neerzetten als we een sfeer creëren die onze werknemers motiveert om innovatief en creatief te blijven. Daarom moedigen we onze werknemers aan om hun ideeën met ons te delen. Als hun ideeën goed zijn voor het bedrijf, moedigen we hen ook aan om ze uit te voeren. Samen gaan we op zoek naar nieuwe manieren om onze klanten tevreden te houden. We voeren onze taken naar beste vermogen uit. We streven ernaar om ons werk op de beste, meest efficiënte en minst tijdrovende manier af te maken.