Waarom werken bij Krka?

1. Succes, innovatie, kwaliteit

KRKA Belgium maakt deel uit van de Krka groep.
Krka staat bekend om zijn kwalitatieve producten en innovatieve aanpak, twee factoren waardoor het bedrijf al meer dan zestig jaar succesvol is op verschillende markten. In onze fabrieken in Polen, Duitsland, Slovenië, Kroatië en Rusland hanteren we alleen de beste technologieën en werknormen.

Actief in een internationale omgeving, waarderen we hard werk en contributie. We bieden onze werknemers dan ook de mogelijkheid om een internationale carrière uit te bouwen. 

2. Kennis en ontwikkeling

Investeren in de kennis en de professionele en persoonlijke ontwikkeling van onze werknemers is waar ons bedrijf om draait.
Onze internationale docenten geven doelgerichte opleidingen op maat om de ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak te optimaliseren. 

Het is onze bedoeling dat onze werknemers als managers, teamleiders of waardevolle experts steeds meer uitdagende en belangrijke taken op zich kunnen nemen.

3. Sociale verantwoordelijkheid

Bescherming, behoud en zorg dragen voor het milieu zijn dagelijkse bezigheden bij Krka.
We gebruiken alleen de beste productietechnologieën in onze fabrieken, recycleren en gaan verantwoordelijk om met natuurlijke rijkdommen zoals water en energie.